Welkom bij de Prins Florisschool


"Ieder kind is uniek en heeft recht op geluk. Daar dragen we als school graag aan bij."

Wat is de lievelingskleur van uw kind? Welke kleur het ook is, het is er vast een die past in ons kleurenpalet! U bent van harte welkom op de Prins Florisschool. Wij zijn een kleurrijke en vrolijke school. Dat kunt u al zien aan ons logo. Met al onze kleurrijke leerlingen, ouders en team vormen we samen een boeiende school, waar kwaliteitsonderwijs wordt gegeven via moderne onderwijsmethoden. Wij respecteren het tempo van uw zoon of dochter en stimuleren hem of haar te ontdekken dat je altijd meer kunt dan je in eerste instantie denkt. Ieder kind is immers uniek. Je mag opvallen. Ieder kind heeft recht op geluk. Daar dragen wij als school graag aan bij.

De Prins Florisschool heeft 19 groepen en is een reguliere basisschool voor alle kinderen, waar ook aandacht is voor meer- en hoogbegaafden leerlingen. Daarnaast is er een bovenschoolsprogramma voor meer- en hoofbegaafde leerlingen. Elke groep heeft zijn eigen kleur. Alle groepen bij elkaar vormen een mooie, unieke kleurenwaaier. Samen kleuren we de Prins Florisschool. We staan voor verbinding en samenwerking tussen kinderen, ouders, leerkrachten en de buurt. De woorden die ons leiden zijn: dynamiek, sprankelend, bruisend en verbindend.

Zoekt u boeiend onderwijs voor uw kind(eren)? Wij zorgen ervoor dat u en uw kind zich snel thuis voelen op de Prins Florisschool.

Identiteit

De Prins Florisschool is een christelijke basisschool die midden in de samenleving staat. Alle kinderen zijn bij ons welkom. Vanzelfsprekend is er op school ruimte voor kinderen en ouders met een andere levensbeschouwing. Wij vertellen uit de bijbel, zingen, bidden en vieren de christelijke feestdagen. Via onze zendingsprojecten maken we de kinderen bewust van de wereld om hen heen. Respect voor iedereen en elkaar accepteren is belangrijk.

De Prins Florisschool is onderdeel van de Unicoz Onderwijsgroep. Een Zoetermeers schoolbestuur dat staat voor uniek christelijk, katholiek en interconfessioneel onderwijs van hoge kwaliteit.

Wilt u kennismaken of meer informatie over de Prins Florisschool? Neem dan hier contact met ons op.