Vrienden van de Floris

"Onderwijs maak je samen."

Onderwijs maak je samen. Veel ouders hebben een bedrijf of werken bij een bedrijf dat onze school best financieel wil ondersteunen. Die bedrijven zijn verenigd in De Vrienden van de Floris. Met de bijdrage van deze bedrijven, zijn wij in staat om nog meer leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen.

Heeft u een eigen bedrijf of werkt u bij een bedrijf dat de Stichting Ouders van de Prins Florisschool wilt sponsoren? Dan kunt u contact met ons opnemen via or@floris.unicoz.nl .
Mocht u geen financiële bijdrage kunnen leveren, maar wilt u dit wel in producten doen? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn enorm blij met alle bijdragen.

Onze sponsors:

GuideXpresse
EHBO is ons lust en ons leven: eerste hulp bij onverstaanbaarheid.

Fortune Coffee
Eerst koffie! Want koffie verbindt en brengt mensen samen, het helpt je de dag te starten, een ander te leren kennen en relaties aan te gaan.

Scholte Verhuisgroep Euromovers
We verhuizen alles of assisteren alleen. Soms doen we alleen de piano. Of er komt één chauffeur met een vrachtwagen. We kunnen de woning van een overleden familielid snel leeg opleveren en spullen opslaan zodat u tijd heeft om het uit te zoeken.

Linneweever Orthopedisch Schoenatelier
Ons bedrijf is misschien niet de allergrootste maar wij bevinden ons in de top van de orthopedisch schoenmakers. Bij ons vormt kwaliteit de belangrijkste drijfveer. Daarnaast zijn wij ook maatschoenmakerij en dit betekent onder meer dat wij creatieve oplossingen voor het verhelpen van voetproblemen niet uit de weg gaan. Wij staan bekend om de levering van steunzolen en inlays.

Actyourself Coaching
Wij zijn gespecialiseerd in ELPH-Coaching, met een toepassing in Talent Management, Loopbaan Coaching, Executive Coaching en levensvragen zoals onder andere gezondheidsvragen, burn out en werk-privé vraagstukken.

Ferdinand Bloemen
Een mooi boeket voor in huis of bij u op het bedrijf? Dan moet u bij Ferdinand Bloemen zijn. Ook maken wij bruidsboeketten, bloemstukken of verzorgen wij de aankleding van uw feestlocatie.